You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
0
  • Вашата количка е празна!

Начини на плащане

Начини на плащане:1. Наложен платеж


При доставка на стоката/стоките плащате стойността на вашата поръчка на куриера.


2. Плащане по банков път


За целта е необходимо да извършите банков превод към банковата сметката на КИДС БГ ООД, като платите цялата сума на вашата поръчка, която включва и цената за доставка /при начислена такава/. Крайната сума на поръчка ще видите при нейното финализиране.


Титуляр: КИДС БГ ООД

Банкови атрибути:

Банка: ДСК

IBAN: BG66STSA93000019987498

BIC: STSABGSF


В основание за плащане се вписва:


- Номерът на поръчката


/Номерът на вашата поръчка ще видите след потвърждаване на поръчката си, както и в и-мейла, който ще получите след финализиране на поръчката си. Може да го видите след което влезете в „Моят профил” на менюто "История на поръчките"/. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превода.


Банкови преводи, на които не е отразен номер на поръчка няма да бъдат отразявани като получени, докато не ни бъде изпратена сканирана разписка от платежното нареждане на e-mail: info@amigo-kids.com с пояснение за плащането.ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА!


3. Онлайн плащане чрез кредитна или дебитна карта


За да платите своята поръчка чрез кредитна или дебитна карта, е необходимо да изберете начин на плащане чрез БОРИКА при подаване на поръчката си. След като кликнете върху бутона "Потвърди поръчка" на финалната стъпка при подаването на поръчката ви, ще бъдете автоматично пренасочени към страница, в която трябва да въведете данните за вашата кредитна или дебитна карта и да извършите плащането чрез системата на БОРИКА. Кредитни и дебитни карти, които може да използвате за онлайн плащането: Visa, MasterCard, Maestro, Borica


Amigo-Kids.com не събира и не съхранява информация за вашите кредитни или дебитни карти.