You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Безплатна доставка до офис за поръчки над 100 лв.
0
    • Вашата количка е празна!

Начини на плащане

Начини на плащане:1. Наложен платеж


При доставка на стоката/стоките плащате стойността на вашата поръчка на куриера.


2. Плащане по банков път


За целта е необходимо да извършите банков превод към банковата сметката на КИДС БГ ООД, като платите цялата сума на вашата поръчка, която включва и цената за доставка /при начислена такава/. Крайната сума на поръчка ще видите при нейното финализиране.


Титуляр: КИДС БГ ООД

Банкови атрибути:

Банка: ДСК

IBAN: BG66STSA93000019987498

BIC: STSABGSF


В основание за плащане се вписва:


- Номерът на поръчката


/Номерът на вашата поръчка ще видите след потвърждаване на поръчката си, както и в и-мейла, който ще получите след финализиране на поръчката си. Може да го видите след което влезете в „Моят профил” на менюто "История на поръчките"/. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превода.


Банкови преводи, на които не е отразен номер на поръчка няма да бъдат отразявани като получени, докато не ни бъде изпратена сканирана разписка от платежното нареждане на e-mail: info@amigo-kids.com с пояснение за плащането.3. Онлайн плащане чрез кредитна или дебитна карта


     Чрез виртуален ПОС терминал, предоставен от Банка ДСК ЕАД част от OTP group, обслужваща Доставчика, с банкови карти VISA, MasterCard, без физическото представяне на банкова карта на Доставчика, а чрез възможност за включване в схемите за автентификация Verified by Visa и MasterCard SecureCode при плащания през Интернет.

     Доствчикът по никакъв начин не събира, не съхранява и не обработва картови данни. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банка ДСК ЕАД, която е сертифицирана от МКО и поддържа 3D Secure Code – система за идентификация на картодържател в реално време при плащане на виртуален ПОС чрез секретна парола и осигуряване на максимална сигурност на картово плащане при Интернет търговец чрез някоя от следните схеми: - Verified by Visa (VbV) – за карти с логото на Visa, Visa Electron, VPAY; - MasterCard Secure Code – за карти с логото на MasterCard.

     Независимо от валутата, с която Потребителят разполага в своята банкова сметка, транзакцията ще бъде извършена в български лева според актуалния обменен курс на обслужващата банка. Всички цени са крайни, с включено ДДС.

      Възстановяването на суми, при направено плащане с дебитна/кредитна карта, се извършва само и единствено по сметката на картата, с която е направено плащането, в сроковете по чл.18, ал.4.

      От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 2 000 лева.