You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Безплатна доставка до офис за поръчки над 100 лв.
0
    • Вашата количка е празна!

За нас

Добре дошли в онлайн магазин Аmigo Кids създаден специално за да ви показва последните световни тенденции в детската мода, за едни весели и много стилни малчугани. За наш партньор сме избрали водещата марка за детското облекло в Испания – Mayoral. Една от най-предпочитаните марки сред детската мода в Европа. Майорал създава собствен дизайн и се предлага в повече от 50 страни с над 130 фирмени магазина и над 6500 точки на продажба. Вече 71 години това е марката, която облича детските мечти.


Стратегията на марката е да промотира собствен дизайн и визия, като предлага на клиентите добре балансиран продукт, който е    модерен,  на добра цена и притежава най-високо качество на изработка. Изключително удобните дрешки, изработени от естествени материи като памук и лен са разделени в 4 възрастови сектора: от 0 до 12 месеца, от 6 до 36 месеца, от 2 до 9 години и от 10 до 18 години. Oтличават се, не само с комбинацията от безупречно качество, дизайн и цена, но и с лесното съчетаване на продуктите в различните теми и възможност за цялостнa завършена визия – от връхните модели до коланите и обувките.


Продуктите на Mayoral можете да откриете на адрес: Гранд Мол Варна, ул. Андрей Сахаров 2, ет.1, м-н Amigo. Тел. на магазина: 0886082506


Ще се радваме, ако споделяте вашите впечатления и в официалната ни Фейсбук страница – Amigo Kids


Благодарим ви, че избрахте Amigo Кids


Аmigo-Кids.com е собственост на КИДС БГ ООД

Адрес на регистрация:

гр. Варна, р-н Приморски, ул. Д-р Головина № 23, ет. 7, ап. 147

Булстат: 201823120

BG 201823120

МОЛ: Магдалена Станчева